HAYANG

5 * Méwah wellness mundur

 

Juara Gemblengna: Rehab Taun 2022. Ngakuan karya luar biasa urang, tingkat kasuksésan jangka panjang, fasilitas méwah sareng nilai.

 

Nyuhunkeun Brochure

5 * Méwah Wellness mundur

THE REMEDY™

Ubar Kasejahteraan sanés ngan saukur kabur tina kahirupan kahariwang, déprési, kecanduan atanapi kaduruk. Ieu teh mulang ka hirup well-dijalankeun.

Dimana méwah terjal meets kabebasan terapi. Hiji tempat pikeun nyambung jeung hal leuwih badag batan diri. Surga pribadi pikeun anu berbakat, kreatif, gagah sareng misterius pikeun ngahubungkeun deui sareng dirina. Tempat penyembuhan méntal sareng fisik anu saé.

Anjog kalayan haté kabuka, sarta ninggalkeun robah salawasna. Ieu recovery kalayan tujuan. Hiji tujuan kalawan harti. Ieu REMEDY

Program Remedy Wellbeing anu luar biasa & Kelas Dunya kalebet pangalaman pamulihan sapertos kapal pesiar pribadi, mancing, breathwork & petualangan kulawarga ka tanah anu jauh, sadayana pinuh ku méwah 5 * anu megah.

 

Ubar Wellbing Retreats

Tien Juara Gemblengna: Rehab Pribadi Méwah Pangsaéna 2022

The REMEDY™

Naha anjeun dina titik dimana anjeun terang yén hirup anjeun kedah robih? Naha anjeun milarian langkung seueur katengtreman, minuhan sareng rasa tujuan? Remedy Wellbeing aya pikeun ngabantosan anjeun mendakan katenangan dumasar kana nilai-nilai anu paling luhur anjeun, naon waé nilai-nilai éta. Nganteurkeun perawatan anu paling mewah di Dunya pikeun kabugaran émosional, fisik sareng psikologis. Remedy Wellbeing ngadukung rupa-rupa masalah kalebet katergantungan, kahariwang, insomnia, déprési, kaduruk, trauma, manajemén beurat, restorasi orthomolecular sareng eureun ngaroko.

Stress & Burnout

Program Pengayaan Kahirupan

Burnout eksekutif sareng wirausaha biasana nyababkeun pangobatan diri anu berkepanjangan salaku panyusun perasaan isolasi, kasieun, kahariwang, paranoia sareng déprési ngagedekeun. Kacapean émosional dipasangkeun sareng kinerja anu rendah, karanjingan, konsentrasi lemah, nyalahkeun diri sareng gangguan sare mangrupikeun gejala anu sering.

 

mikaresep pisan

Pamulihan Ti jero

Anjog kalayan pikiran kabuka, sarta ninggalkeun robah salawasna. Ieu recovery kalawan Tujuan. Hiji tujuan kalawan harti. Dileler status méwah Rehab, sarta dipikawanoh pikeun hasil beredar. Kami yakin sabalikna tina kecanduan nyaéta sambungan. Sambungan jeung diri, jeung batur, jeung lingkungan urang jeung jeung alam semesta.

Non 12-Lengkah

Ahli Unggul Award

REMEDY dikonsép salaku program anu paling progresif di Dunya. Éta henteu nuturkeun rezim 12-Lengkah. Kasejahteraan sareng kaséhatan anu lestari meryogikeun program perawatan anu inspiratif, disaluyukeun sacara individual sareng absitinece henteu diresmikeun atanapi dipénta. Remedy nungtun klien pikeun hirup hirup nurutkeun nilai sorangan.

Perawatan Bespoke

Hiji Klién: Hiji Program

Remedy Wellbeing mangrupikeun panyayogi panghargaan, panyayogi perawatan anu unik pikeun perawatan hiji-hiji individu anu dipesen pikeun kaduruk, depresi, kecanduan, kahariwang sareng masalah kaséhatan émosional. Perlakuan bespoke di akomodasi luar biasa jeung lokasi swasta paling luhur di Dunya.

Nguji DNA

15 Taun Bukti Ilmiah

urang tés DNA custom mantuan nangtukeun perlakuan pribadi on hiji basis individu. Kami nguji panel gén 69 milarian indikator kecanduan, gangguan haté sareng kaayaan psikososial. Kami nganalisis langkung ti 300 sekuen, 24 neurotransmiter, sareng sagala rupa hormon pikeun ngabédakeun Perawatan Dibantuan Pangobatan.

 

Restorasi Biokimiawi

Pamulihan sélular

Uji laboratorium khusus kami mendakan masalah sapertos teu saimbangna asam amino, kakurangan gizi, hypoglycemia, radang, kacapean adrénal, kaséhatan usus, tingkat hormonal sareng neurotransmitter. Pangobatan detoksifikasi & ngalereskeun karusakan otak sareng awak dina tingkat sélulér sareng nyegah panyakit sareng panyakit anu bakal datang.

Méwah + Privasi

Dileler Status 'Worlds Best'

REMEDY Wellbding dipeunteun Nomer Hiji taun 2022 ku Worlds Best Rehab sareng teu diragukeun mangrupikeun mundur anu paling ekslusif sareng mewah di Dunya. Program éta tiasa kalebet program ngahijikeun deui anu unik sareng klien sareng kulawargana ditampi dina kapal pesiar 125ft urang sorangan pikeun balayar pikeun petualangan magis di sabudeureun pulo anu teu dicicingan.

Tripnotherapy™

Psychedelic ditulungan Terapi

Pangobatan Psilocybin, Ketamine Infusions sareng Ibogaine anu diawaskeun sacara médis aya di payuneun perawatan kaséhatan méntal sareng parantos kabuktosan efektif ngalawan depresi tahan pengobatan, CPTSD, kahariwang sareng kecanduan. Mewah Urang Tripnoterapi™ mundur dipandu terapi sareng diurus sacara médis.

Tien Juara Rehab Pangalusna Dunya 2022

Remedy Wellbeing™

Remedy Wellbeing dipeunteun Nomer Hiji ku Majalah Rehab Best Worlds sareng teu diragukeun mangrupikeun pangalaman Rehab anu paling suksés, ekslusif sareng mewah di Dunya. REMEDY nyaéta dimana anjeun bakal mendakan staf anu pangsaéna, téknik terapi anu paling canggih & rakit pendekatan ilmiah sareng holistik pikeun ngadukung sareng bantal pasien ngalangkungan métamorfosis restorasi lengkep.

Testimonials

Naon Anu Diomongkeun Jalma

"Ngarobah Kahirupan"

"Klinik endah ieu nyalametkeun hirup abdi. Stafna profésional anu lengkep sareng kuring terang yén kuring aya dina panangan anu aman. Abdi leres-leres teu tiasa hatur nuhun ka Sadaya tim di REMEDY pikeun ngarobih kahirupan kuring. Ubar fungsional leres-leres ngabantosan kuring ngartos kumaha tuangeun gaduh dampak langsung kana haté kuring. Hatur nuhun REMEDY. Anjeun ngadamel dampak anu ageung dina kahirupan sareng bisnis kuring."

Harry, Inggris

“Pangalaman Luar Biasa”

“Hebat. Naon deui anu kuring tiasa nyarios. Teu sangka Rehab bade pangalaman awon kantos na mah rada gugup. Tapi REMEDY sagemblengna béda. Program online leres-leres ngabantosan kuring sareng kuring teras mesen REMEDY dua minggu lengkep sareng Kulawarga kuring. Kecap-kecap henteu ngajelaskeun rasa syukur kuring. Anjeun parantos masihan kahirupan kuring sareng kulawarga kuring deui. ”

Anon, Australia

"Masihan abdi hirup abdi deui"

"Kuring ngantunkeun REMEDY dinten ayeuna awéwé anu béda-béda anu ayeuna tiasa ningali diri kuring dina eunteung, sareng kuring parantos ngamimitian henteu ngan ukur resep tapi bogoh Kuring sorangan. Ieu parantos turun ka staf anu luar biasa. Abdi teu tiasa lepat tempat sagala cara. Manajemén maénkeun peran konci dina interacting jeung klien nu ngajadikeun bédana badag. Abdi ngarepkeun hirup deui"

Roberta, Asia

“Peduli & profésional”

"Salaku Psikiater anu kadaptar sareng spesialis dina kecanduan, gangguan tuangeun, sareng terapi trauma, kuring henteu tiasa nyarankeun REMEDY Wellbeing cukup pisan. Staf profésional sarta mumpuni masihan luhur tur saluareun dina rojongan ti klien. Kuring parantos ngarujuk sajumlah klien kuring pikeun perawatan rawat inap di REMEDY sareng bakal diteruskeun. "

Sally, Harley Street

Puseur pangaweruh

Warta, Kajadian & Pusat Pangaweruh Kami

Remedy Wellbeing resep ngabagi pamikiran ayeuna sareng kapamimpinan industri urang. Tim kami sering disebut salaku "ahli ahli" sareng sering disauran ku Pamaréntah, LSM, Organisasi Kaséhatan Dunia sareng Klinik sanés di Éropa sareng Di sakuliah dunya hoyong nyetél, adaptasi sareng ngarobih kecanduan ayeuna sareng kawijakan kaséhatan méntal.

Admissions


do_shortcode('[gtranslate]');